Jagody camu camu (Myrciaria dubia) – właściwości i zastosowanie Kwaśne w smaku, amazońskie jagody camu camu biją na głowę… Martyna Jaros ponad miesiąc temu Więcej
Synsepal słodki – właściwości i zastosowanie cudownych jagód Owe zjawisko nie jest wytworem ludzkiej wyobraźni, wynikiem zastosowania nielegalnych… Martyna Jaros ponad miesiąc temu Więcej
Dzika róża – właściwości, zastosowanie Dzika róża to potężne źródło witaminy C, a oprócz tego… Anna Mielczarek ponad miesiąc temu Więcej
Czarna i czerwona porzeczka – właściwości, zastosowanie Czy czarna i czerwona porzeczka to ten sam owoc? Jakie… Anna Mielczarek ponad miesiąc temu Więcej
Rokitnik – właściwości, zastosowanie, przeciwwskazania Poznaj skład jednego z najzdrowszych owoców świata. Ta cenna roślina… Anna Mielczarek ponad miesiąc temu Więcej
Owoce jagodowe – właściwości i zastosowanie Borówki, poziomki, jagody, jeżyny czy maliny – któż z nas… Iwona Jędrzejczyk ponad miesiąc temu Więcej
Żurawina zamiast jagody goji – czyli polskie zamienniki superfoods ,,Nie wystarczy jeść, trzeba się odżywiać” – doskonale o tym… Iwona Jędrzejczyk ponad miesiąc temu Więcej
Agrest. Właściwości, witaminy i zastosowanie Często spotykany na działkach i przydomowych ogródkach krzew agrestu skrywa… Aleksandra Musiał ponad miesiąc temu Więcej
Biała morwa. Roślina o cudownych właściwościach odchudzających Morwa biała to owoc bogaty w wiele witamin i składników… Kozak Natalia ponad miesiąc temu Więcej
Przepisy z jagodami acai w roli głównej Acai na rynku spożywczym robią furorę. Jagody te skrywają w… Aleksandra Musiał ponad miesiąc temu Więcej