Czarna i czerwona porzeczka – właściwości, zastosowanie Czy czarna i czerwona porzeczka to ten sam owoc? Jakie… Anna Mielczarek ponad miesiąc temu Więcej
Rokitnik – właściwości, zastosowanie, przeciwwskazania Poznaj skład jednego z najzdrowszych owoców świata. Ta cenna roślina… Anna Mielczarek ponad miesiąc temu Więcej
Owoce jagodowe – właściwości i zastosowanie Borówki, poziomki, jagody, jeżyny czy maliny – któż z nas… Iwona Jędrzejczyk ponad miesiąc temu Więcej
Żurawina zamiast jagody goji – czyli polskie zamienniki superfoods ,,Nie wystarczy jeść, trzeba się odżywiać” – doskonale o tym… Iwona Jędrzejczyk ponad miesiąc temu Więcej
Agrest. Właściwości, witaminy i zastosowanie Często spotykany na działkach i przydomowych ogródkach krzew agrestu skrywa… Aleksandra Musiał ponad miesiąc temu Więcej
Arbuz – właściwości, składniki odżywcze oraz wpływ na karmienie piersią Arbuz to owoc o szerokim zastosowaniu. Idealnie nadaje się jako… Aleksandra Musiał ponad miesiąc temu Więcej
Przepisy z jagodami acai w roli głównej Acai na rynku spożywczym robią furorę. Jagody te skrywają w… Aleksandra Musiał ponad miesiąc temu Więcej
Aronia. Posiada wiele właściwości leczniczych i jest bogatym źródłem witamin Jeden z najmniej docenianych owoców. Jest bogactwem witamin i właściwości… Aleksandra Musiał ponad miesiąc temu Więcej
Maliny – właściwości i wartości odżywcze Słodka i lubiana przez większość osób – malina. Najlepsza świeża,… Aleksandra Musiał ponad miesiąc temu Więcej
Zdrowotne właściwości truskawek. Źródło witamin i dobrego samopoczucia Truskawki to samo zdrowie! Poznaj ich właściwości. Julia Sikora ponad miesiąc temu Więcej