Jagoda kamczacka – odmiany, właściwości, przetwory. Nalewka z jagody kamczackiej Jagoda kamczacka jest bogatym źródłem polifenoli oraz witaminy C. W… Monika Kubiś dietetyk kliniczny ponad miesiąc temu Więcej
Borówka brusznica – właściwości, przepisy W dobie tanich produktów typu fast food i gotowych dań,… Karolina Ruszkiewicz ponad miesiąc temu Więcej
Liść i owoc borówki czernicy – właściwości, zastosowanie Borówkę czernicę w sezonie (od czerwca do września) bez trudu… Paulina Grupa ponad miesiąc temu Więcej
Owoce dzikiej róży – właściwości, suszenie. Co można zrobić z owoców dzikiej róży? W ostatnim okresie możemy zaobserwować wzrost zainteresowania roślinami takimi jak:... Agnieszka Pankowska ponad miesiąc temu Więcej
Suszona żurawina – właściwości, kalorie, cena. Jak suszyć żurawinę? Suszona żurawina jest powszechnie dostępna na sklepowych półkach, jednak nadal… Paulina Chrzan ponad miesiąc temu Więcej
Winogrona – właściwości, w ciąży. Winogrona a odchudzanie Winogrona to owoce uprawiane od 4000 lat. Są źródłem wielu... Małgorzata Mleko ponad miesiąc temu Więcej
Jarzębina – odmiany, właściwości. Przepisy z jarzębiny Jarzębina – na jakie schorzenia działa? Czy można się nią… Katarzyna Urbańska ponad miesiąc temu Więcej
Jarzębina – sok, nalewka, wino. Przetwory z jarzębiny: dżem, konfitura Jarzębina jest drzewem doskonale znanym każdemu. Można ją spotkać w... Paulina Chrzan ponad miesiąc temu Więcej
Guarana – działanie, skutki uboczne. Guarana w tabletkach Nasiona guarany wykazują stymulujące działanie na organizm dzięki zawartości kofeiny.… Małgorzata Mleko ponad miesiąc temu Więcej
Sok z aronii – właściwości, w ciąży. Jak zrobić sok z aronii? W dobie zainteresowania egzotycznymi owocami, modą na nasiona chia czy... Patrycja Nawojowska ponad miesiąc temu Więcej