Czerwona porzeczka – odmiany, właściwości lecznicze, przetwory Wszelkie rodzaje owoców jagodowych cieszą się dużą popularnością na całym… Jakub Wiącek ponad miesiąc temu Więcej
Jagoda kamczacka – odmiany, właściwości, przetwory. Nalewka z jagody kamczackiej Jagoda kamczacka jest bogatym źródłem polifenoli oraz witaminy C. W… Monika Kubiś dietetyk kliniczny ponad miesiąc temu Więcej
Truskawki a cukrzyca, ciąża, odchudzanie. Uczulenie na truskawki Zbliża się lato, a wraz z nim sezon na truskawki.… Jakub Wiącek ponad miesiąc temu Więcej
Truskawki – odmiany, indeks glikemiczny, kalorie. Czy truskawki tuczą? Truskawki od wieków cieszą się ogromną popularnością nie tylko ze… Magdalena Olejnik ponad miesiąc temu Więcej
Borówka brusznica – właściwości, przepisy W dobie tanich produktów typu fast food i gotowych dań,… Karolina Ruszkiewicz ponad miesiąc temu Więcej
Liść i owoc borówki czernicy – właściwości, zastosowanie Borówkę czernicę w sezonie (od czerwca do września) bez trudu… Paulina Grupa ponad miesiąc temu Więcej
Właściwości arbuza i wpływ na trening. Jakie witaminy ma arbuz? Arbuz – podobnie jak inne owoce – dostarcza organizmowi cennych… Jakub Wiącek ponad miesiąc temu Więcej
Owoce dzikiej róży – właściwości, suszenie. Co można zrobić z owoców dzikiej róży? W ostatnim okresie możemy zaobserwować wzrost zainteresowania roślinami takimi jak:... Agnieszka Pankowska ponad miesiąc temu Więcej
Suszona żurawina – właściwości, kalorie, cena. Jak suszyć żurawinę? Suszona żurawina jest powszechnie dostępna na sklepowych półkach, jednak nadal… Paulina Chrzan ponad miesiąc temu Więcej
Winogrona – właściwości, w ciąży. Winogrona a odchudzanie Winogrona to owoce uprawiane od 4000 lat. Są źródłem wielu... Małgorzata Mleko ponad miesiąc temu Więcej