article
5 grup „zdrowych” produktów, które rujnują Twoją dietę cz.1
Nie wystarczy po prostu zdrowo jeść, aby zachować dobre samopoczucie,…
Ogórek kiwano. Właściwości, wartości odżywcze, witaminy i zastosowanie
Wygląd tej rośliny przywodzi na myśl egzotyczne plaże. Ta niezwykła…
Bakłażan. Właściwości, wartości odżywcze, witaminy i proste przepisy
To niezwykle smaczne i cenne warzywo. Jest idealnym składnikiem grillowanych…
Polskie Dzieci coraz grubsze – raport UNICEF
Niepokojące informacje zawarte są w najnowszym raporcie UNICEF. Polskie dzieci…
Wskaźniki, które warto znać i samemu obliczyć
Dzięki odpowiednim kalkulatorom obliczysz bez problemu m.in. ilość kalorii spalanych…
Psychoterapia i pomoc psychologiczna – cz2. u kogo szukać pomocy?
Czujesz, że zaistniały problem Cię przerasta, ale nie wiesz gdzie…
Orkisz – właściwości, wartość odżywcza i dostępne produkty
Zapomniane zboże znów wraca do łask. Poznaj orkisz cenne zboże…
Psychoterapia i pomoc psychologiczna – cz. 1 jak uzyskać profesjonalną pomoc
Współcześnie coraz więcej osób korzysta z pomocy specjalistów w obszarze…
Młody jęczmień. Właściwości, zastosowanie i skład rośliny, która podbija serca Polaków
Młody jęczmień mimo, iż nie jest nowością w świecie dietetyki,…
Synergizm i antagonizm witamin oraz składników mineralnych
Jeśli uważasz, że suplementacja nie przynosi ci oczekiwanych rezultatów, sprawdź…