article
Domowe sposoby na zajady. Od czego robią się zajady i jak je leczyć?
Zapalenie kącików ust zwane powszechnie zajadami to problem dotykający znacznej…
Malwa – czarna, biała. Właściwości lecznicze malwy
Białe, żółte, różowe, czerwone, fioletowe, niekiedy czarne kwiaty Alcea rosea…
Olej z ostropestu – właściwości, zastosowanie, dawkowanie
Olej z ostropestu to produkt, który jest popularny ze względu…
Witamina K2 mK7 – właściwości, opinie. Gdzie występuje witamina K2 mk7?
Witamina K2 jest coraz popularniejsza w mediach. Przez jednych krytykowana,…
Kasza orkiszowa – właściwości, przepisy. Jak gotować kaszę orkiszową?
Kasza orkiszowa to surowiec popularny na półkach sklepowych, jednak niewystarczająco...
Glutaminian sodu – co to jest, występowanie, szkodliwość
Glutaminian sodu jest substancją powszechnie występującą w wielu produktach żywnościowych.…
Sok z dyni – właściwości. Jak zrobić sok z dyni?
Jesień jest szczególnym czasem w ciągu roku, kiedy infekcje i…
Czarny sezam – właściwości. Czarny sezam a czarnuszka
Kuchnia Dalekiego Wschodu charakteryzuje się wyrazistością, bogactwem smaku i aromatu…
Wzdęcia – przyczyny, objawy. Sposoby na wzdęcia, zioła
Wzdęcia wciąż zdają się być problemem wstydliwym. Choć każdy choć…