Opinie

  1. Dzieki za ten wpis!

  2. Ja robię sobie sama jogurt naturalny, kupuję niepasteryzowane mleko i w nim rozpuszczam mały jogurt naturalny, stawiam w ciepłym miejscu i po 3 dniach mam 1litr naturalnego jogurtu, w cenie około 3zł. Wkładam go do lodówki. Gdy zostanie trochę na dnie, kupuje kolejny litr mleka i dodaję to co zostało z poprzedniego jogurtu i po 3 dniach mam nowy. I tak dalej w pętli. Wtedy cena 1l wychodzi 2.39zł .

  3. Bardzo dobry artykuł także jestem za tym że naturalne są najlepsze. Tutaj dodam aby ludzie nie ulegali iluzji że te reklamowane na przykład activei są dobre smakowe – wystarczy przeczytać skład http://www.open-youweb.com/jogurt-activia-wisniowa-od-danone-opinia/ i już widać sam cukier. Raczej się od nich przytyje niż coś innego. Dlatego lepiej wybierać naturalne i to zawsze a nie smakowe cukrem.

  4. Bakoma Naturalny Gęsty nie zawiera mleka w proszku – kupuję go od kilku lat i był krótki okres, w którym mleko w proszku było dodawane, ale na szczęście porzucili ten pomysł. 😉

    Polecam również przetestować Jogurt Nadburzański: http://www.smbieluch.pl/produkty/kuchnia_lubelska
    Jak dla mnie najlepszy jogurt produkowany w naszym kraju. :))

    1. Ranking opracowany został w czasie, kiedy mleko w proszku znajdowało się w składzie jogurtu Bakoma, na jego nieszczęście, ponieważ teraz faktycznie go w nim nie znajdziemy. Chętnie wypróbujemy jogurt, który polecasz ☺

      1. Lidl w jogurcie Pilos 400 g także zrezygnował z mleka w proszku, ale z tego co widziałem 200g Pilos mleko w proszku jeszcze ma, więc trzeba czytać etykiety cały czas. Kupuję teraz w Lidlu zatem tylko ten o gramaturze 400..

Napisz swoją opinię

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *