Interakcje żywności z lekami. Czym popijać farmaceutyki? W krajach rozwiniętych wzrasta ilość spożywanych leków. Zadziwiający jest fakt,… Aneta Pietrzak ponad miesiąc temu Więcej
Nadmiar żelaza we krwi. Przyczyny, objawy, skutki i odpowiednia dieta Żelazo to bardzo ważny składnik odgrywający istotną rolę w organizmie… Aleksandra Musiał ponad miesiąc temu Więcej
Groty solne. Właściwości, przeciwwskazania i prawidłowe korzystanie Czy sól na prawdę poprawia stan zdrowia i wspomaga leczenie… Marta Florczak ponad miesiąc temu Więcej
Być kobietą – dieta dostosowana do potrzeb kobiety Płeć jest niezwykle ważnym czynnikiem warunkującym specyfikę naszej diety. Dowiedz… Justyna Maciejewska ponad miesiąc temu Więcej
Karczochy – zastosowanie i właściwości lecznicze warzywa wspomagającego wątrobę! Wieloletnia roślina zielna – karczoch zwyczajny (Cynara scolymus) to popularne… Aleksandra Musiał ponad miesiąc temu Więcej
Nasiona i korzeń kobylaka. Zobaczmy, co lepiej zastosować u dzieci Kobylak jest rośliną popularnie występującą na terenach nizinnych, przy zbiornikach… Damian Adamiak ponad miesiąc temu Więcej
Żywienie w patologi ciąży – na co uważać, czego unikać Zagrożona ciąża to bardzo trudny czas w życiu każdej kobiety.… Anna Bochenek ponad miesiąc temu Więcej
Suplementy dla biegaczy krótko i długodystansowych, czyli jak poprawić wyniki Biegasz? Zobacz jakie składniki potrzebuje twój organizm i dobierz odpowiednie… Damian Adamiak ponad miesiąc temu Więcej
Domowe musli. Zdrowa alternatywa dla tradycyjnego śniadania Musli zawiera dużo błonnika, białka roślinnego witamin i mikroelementów. Zobacz… Emilia Muchowska ponad miesiąc temu Więcej
Żelazo – zapotrzebowanie i wchłanianie niezbędnego składnika mineralnego Żelazo jako niezbędny transporter tlenu o utrudnionym wchłanianiu. Martyna Jaros ponad miesiąc temu Więcej