Opinie

  1. Lubię gotować soczewicę w zupie.Wasze przepisy mi dużo pomogły.Dziekuje.

  2. Ja jeszcze podam pare patentów na zwiększanie ilości soczewicy bez wpływania na smak, czyli wzbogacanie znanych rodzinie dań o garść soczewicy. Ja dodaje czasem do pomidorowej (miksuje na krem ziarna po ugotowaniu), spaghetti po bolońsku. Nie od razu musimy serwować dania soczewicowe, ale można zwiększyć gęstość odżywcza i energetyczna dań poprzez zdrowa soczewicę dodana przy okazji.

  3. przepisy rewelacja! dziękuję bardzo

  4. Dzięki za pomoc,tekst bardzo przydatny.

  5. Dziekuje i pozdrawiam. Wykorzystam przepisy 🙂

  6. bardzo dobry tekst

  7. Reklamy, których nie sposób zamknąć, bo wyskakują następne, uniemożliwiają przeczytanie co najmniej połowy tekstu. Szkoda, bo początek był obiecujący.

    1. Proszę ściągnąc program AdBlock :))

  8. Dziękuję!Informacja bardzo przydatna.

  9. Uzyskałam bardzo pomocne informacje. Bede mogła w odpowiedni sposób wzbogacić moja dietę.
    Dziękuję

  10. Uzyskałam bardzo pomocne informacje. Dziękuję

Napisz swoją opinię

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *