Opinie

  1. Czy sorbinian potasu niszcząc pleśnie i bakterie NISZCZY TAKŻE PRAWIDŁOWĄ FLORĘ BAKTERYJNĄ W MOIM PRZEWODZIE POKARMOWYM? Jeżeli tak, to rezygnuję z produktów z sorbinianem i kupuję te krócej ŚWIEŻE. I tak kupuję codziennie. Nie potrzebuję zapasów niezdrowego jedzenia z konserwantami niby dla mojego dobra

  2. Dziwi fakt prawnego dopuszczenia setek konserwantów do produkcji żywności. Posłowie,którzy mają wpływ w tworzeniu ustaw prozdrowotnych,milczą.Skłania ich do tego brak wiedzy czy znieczulica? W obydwu przypadkach należy im życzyć smacznego…

  3. kiedy upieke swoj chleb czy bulki bez zadnych E dodatkow to zachowuja swiezosc do 8 dni, natomiast ze sklepu do 3 dni i zachodza plesnia.

    1. Dokładnie tak ☺️

    2. Tak tęż zawsze czyniła moja babcia. Piekła chleb raz na tydzień lub nawet raz na dwa tygodnie i żadne „ulepszacze” nie były potrzebne. A człowiek był zdrowszy

Napisz swoją opinię

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *