Opinie

  1. pani Anna chyba nigdy nie byla w krajach Bliskiego Wschodu gdzie wszystko sie piecze ,smazy, dusi, TYLKO NA OLIWIE Z OLIWEK!! Takze we Wloszech, Hiszpanii ,Portugalii. Podroze ksztalca.Wiec to nie Bonavita opowiada bzdury.

    1. W takim haosie informacyjnym raczej kosti na zimę nie zrobię..

  2. “dusić pod przykryciem razem z oliwą”- serio???? W życiu nie czytałam większych bzdur. Czy autorka tekstu nie wie, że oliwa z oliwek- bądź, co bądź jeden z najzdrowszych olejów- nie nadaje się jednak do smażenia?? Oliwy używamy “na zimno” do sałatek, dipów, sosów, itp. Nie nadaje się natomiast do smażenia, bo bardzo szybko uwalniają się szkodliwe substancje rakotwórcze. Śmieszne jest, że w tekście na temat zdrowia z informacjami jakie szkodliwe są kostki bulionowe, znajdują się jednocześnie przepisy, które są jeszcze bardziej szkodliwe niż sama kostka!

  3. ja kostek w ogóle nie kupuję tylko sama tworzę

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *