Opinie

  1. Kasza gryczana była zdrowa dopuki nie wymislili randap aby do suszyć żeby dojrzewala
    ruwno

  2. Ciekawe informacje.

  3. Do pierogów ( kasza z twarogiem) radzę dodać mięty (dobrze gdy jest świeża , poza sezonem może być suszona) . P Y C H A !!!!

  4. ja również gotuje kaszę max 10 min. Dłużej gotowana rozlatuje się i traci smak ale oczywiście jak kto lubi 🙂

  5. Kasza gryczana to jest to,kto to je jest zdrowszym.Glupi ludzie nie powinni tego jesc bo stana sie madrzejsi

  6. Można jeść na surowo. Miseczkę kaszy zalać maślanką albo kefirem i odstawić na noc. Rano mamy gotowy posiłek bez gotowania 🙂

  7. KASZY NIE POWINNO SIĘ GOTOWAĆ 20 TYLKO 7 min po zagotowaniu wody i potrzymać w wodzie kilka minut i wyciągnąć kasza trzymana krótko aldente jest najlepsza!!!!

    1. właśnie po 20 minutach a nawet więcej jest lepsza .

      7 min. TO MoŻna podgrzać W mikrofalówce lub patelnia

    2. Jak kto lubi

Napisz swoją opinię

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *