Opinie

  1. Skoro żywność zabija powoli, ale zabija to czemu jest sprzedawana taka żywność???? Rolnicy faszerują chemią mięso, owoce, warzywa a dla siebie i rodziny to zdala od chemii! Kara kara i jeszcze raz kara!

    1. Bo właśnie o to chodzi. Żeby nie zabić id razu tylko powoli i jeszcze skasować kilka tysięcy za leczenie cukrzycy, tarczycy czy raka…

  2. To po jaką cholerę Ci genialni technolodzy wprowadzili na rynek ta chemię do produktów !!! To oni są winni temu że w jedzeniu jest tyle chemi kiedyś ludzie żyli lepiej i dłużej bo nie było pomysłów na jakże to inny pomysł przetwarzania jedzenia . Debile nic więcej nie mogę powiedzieć jeżeli sami nie będziemy patrzeć co się je .. eh przykre to jest kiedys wytwory były własne więc nie było chemi .

    1. Masz w 100% rację

    2. No po jaka cholere? Dla pieniedzy. Po to zeby ich produkty dluzej sie nie psuly a tym samym oni nie ponosili strat

    3. Tak tak, kiedyś ludzie żyli w raju.

Napisz swoją opinię

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *