Opinie

  1. Szkoda tylko, że nie podano sposobu, w jaki zamienić- proporcje płynów

  2. Mogę się tylko przyłączyć do poprzednich głosów, fajny artykuł, szczególnie dla osób, które rzadko spędzają czas w kuchni. Ja kiedyś w ogóle nie zwracałam uwagi na wartość mąki, brałam po prostu tańszą i to był główny wyznacznik mojego wyboru, jakość pozostawała gdzieś w tyle. Po namowach koleżanki-dietetyczki zaczęłam jednak szperać w internecie, wyszukiwać różne portale i blogi o zdrowym odżywianiu. Muszę Wam się przyznać, że samoświadomość to podstawa – jeśli sami nie zorientujemy się, co jemy, to nikt za nas tego nie zrobi. Przecież różnica między zwykłą mąką, a mąką pełnoziarnistą jest taka, jak między samochodem bez kół i samochodem z kołami ?. Już nie będę wymieniać składników tej drugiej, bo są w artykule wskazane, ale warto pamiętać, że działają i na włosy, i na paznokcie, i na układ nerwowy. Jednym słowem są kluczowe dla działania naszego organizmu. Ja od jakiegoś czasu piekę bułeczki czy przygotowuję naleśniki, korzystając tylko z tej mąki. Często zamawiam mąkę, zwłaszcza 750, którą wykorzystuję do pieczenia chleba.

  3. Hemoglobiny* 🙂

  4. super artykuł1

    1. Dziękujemy! Zapraszamy do lektury innych, równie ciekawych artykułów na naszym portalu.

  5. Super! Pani Julia w formie! Czekam na więcej artykułów, mam nadzieję, że się nie zawiodę

Napisz swoją opinię

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *