Menu główne
Diety
BonaVita.pl
Artykuły
Diety od A do Z
Dieta ketogeniczna – kompletny przewodnik
Korzyści zdrowotne mniszka lekarskiego w Twojej diecie
Jak zacząć odchudzanie: wskazówki dla początkujących?
Jak pozbyć się tłuszczu trzewnego?
Dieta białkowo-tłuszczowa na redukcji – jadłospis i efekty
Odżywianie
Napój izotoniczny – czym jest?
Talerz zdrowego żywienia
Porzeczka – dlaczego warto spożywać porzeczki?
Ziołowe herbaty na upały
Korzyści zdrowotne ostrego jedzenia
Psychologia
Jak poprawić pamięć i koncentrację? 7 skutecznych sposobów
Miłość zmienną jest – 6 etapów rozwoju związku
Proste i niezawodne sposoby na radzenie sobie ze stresem
Zaburzenia odżywiania towarzyszące depresji
Stres i aspekty żywieniowe u osób pracujących
Sport
Ćwiczenia na jędrne uda i pośladki – pozbądź się cellulitu
Jumping fitness – zasady, efekty i przeciwwskazania
Siłownia dla kobiet – szczegółowy plan na początek
Co jeść po treningu: 6 doskonałych przepisów
Węglowodany przed i po treningu. Podział węglowodanów
Zdrowie
Ziemia okrzemkowa – właściwości, zastosowanie i korzyści zdrowotne
Czosnek może szkodzić – poznajmy skutki uboczne jego spożywania
Olej z czarnuszki, jego zastosowanie i cudowne właściwości. Nie uwierzysz, że…
Dieta w chorobie Leśniowskiego-Crohna
Produkty o działaniu przeciwzapalnym
Tabele
Produkty spożywcze
Dodatki do żwyności
Witaminy
Przepisy
Kontakt
Ulubione
Home
Tabele
Produtky zbożowe
Makarony
Makarony
Nazwa produktu
Kalorie
Tłuszcze
Białko
Węglowodany
Makaron ryżowy
365
0.7
6.8
83
Makaron ryżowy
365 kCal
0.7 Tłuszczu
6.8 białka
83 węglowodanów
Makaron z pszenicy durum
367
3
12
85
Makaron z pszenicy durum
367 kCal
3 Tłuszczu
12 białka
85 węglowodanów
Makaron pełnoziarnisty
345
13.1
15.2
68
Makaron pełnoziarnisty
345 kCal
13.1 Tłuszczu
15.2 białka
68 węglowodanów