Porzeczka – dlaczego warto spożywać porzeczki? Ze względu na niepowtarzalny smak i właściwości odżywcze porzeczki cieszą...Justyna Parońponad miesiąc temu Więcej
Borówki. Najlepsze przepisy Owoce jagodowe uważane są za skarbnicę zdrowia. Jednak to nie...Paulina Żukowskaponad miesiąc temu Więcej
Sok z winogron. Właściwości i wartości odżywcze Domowy sok z winogron to sprawdzony sposób na to, aby...Paulina Żukowskaponad miesiąc temu Więcej
Sok z jeżyn – właściwości. Jak zrobić sok z jeżyn bez sokownika? Jeżyny obok smacznej truskawki i poziomki, zielonego agrestu czy cierpkiej...Martyna Jarosponad miesiąc temu Więcej
Truskawki – przepisy Truskawki są zapowiedzią lata i jednymi z bardziej popularnych w...Karolina Ruszkiewiczponad miesiąc temu Więcej
Właściwości malin. Jak zachować maliny na zimę? Kupując warzywa i owoce zawsze warto kierować się ich sezonowością.…Agnieszka Bernatowicz, dietetykponad miesiąc temu Więcej
Amla (agrest indyjski) – właściwości odchudzające Agrest jest rośliną, którą zna każdy z nas, np. z…Paulina Chrzanponad miesiąc temu Więcej
Sok z rokitnika – właściwości, dawkowanie, przeciwwskazania. Jak zrobić sok z rokitnika? Rokitnik zwyczajny (Hippophae rhamnoides) to liściasty i dwupienny krzew o…Agnieszka Bernatowicz, dietetykponad miesiąc temu Więcej
Sok z dzikiej róży – właściwości lecznicze, przepis Dzika róża to krzew występujący pospolicie na terytorium całej Polski.…Karolina Ruszkiewiczponad miesiąc temu Więcej
Czerwona porzeczka – odmiany, właściwości lecznicze, przetwory Wszelkie rodzaje owoców jagodowych cieszą się dużą popularnością na całym…Jakub Wiącekponad miesiąc temu Więcej