Tarczyca Bajkalska – właściwości, zastosowanie, cena, jak stosować Tarczyca bajkalska to roślina od dawna znana we wschodniej medycynie.… Sonia Walla ponad miesiąc temu Więcej
Pieczarki – jedno z najbogatszych źródeł witaminy D! Powszechnie uważa się, że pieczarki nie mają zbyt dużo wartości… BonaVita ponad miesiąc temu Więcej
Chińskie grzyby lecznicze – rodzaje, właściwości i zastosowanie Od dawna ludzie spożywali grzyby ze względu na ich walory… Paulina Żurek ponad miesiąc temu Więcej
Grzyby idealne na wzmocnienie odporności Według badań opublikowanych w Journal of the American College of… BonaVita ponad miesiąc temu Więcej
7 produktów groźnych dla Twojej wątroby Chcesz cieszyć się zdrową i dobrze funkcjonującą wątrobą uważaj na… Aleksandra Musiał ponad miesiąc temu Więcej
Grzyby – poznajmy ich zalety i wady oraz cenne składniki Myślisz, że grzyby nie posiadają w sobie nic cennego oprócz… Dominika Jurkowska ponad miesiąc temu Więcej
Candida albicans. Objawy, leczenie, dieta i testy na wykrycie drożdżaka wywołującego grzybicę Kandydoza staje się coraz powszechniejszą chorobą naszych czasów. Przy obecnym… Dominika Jurkowska ponad miesiąc temu Więcej
Mikotoksyny – podział, drogi narażenia oraz objawy i leczenie zatrucia Czy zdarza ci się zeskrobać pleśń z powierzchni dżemu albo… Justyna Maciejewska ponad miesiąc temu Więcej
Witamina D, rola, niedobory oraz źródła pokarmowe Witamina D pełni niezwykle ważne funkcje w naszym organizmie. Zarówno… Klaudia Niemira ponad miesiąc temu Więcej
Boczniaki. Właściwości zdrowotne i niezawodne przepisy Wielu z nas na pewno słyszało o takim grzybie jak… Paulina Chrzan ponad miesiąc temu Więcej