Co to jest glicyna? Właściwości glicyny Glicyna jest najprostszym aminokwasem o najniższej masie cząsteczkowej. Jakie są…Jakub Wiącekponad miesiąc temu Więcej
Pasta tahini – właściwości, cena, gdzie kupić. Jak zrobić tahini i do czego je wykorzystać? Pasta tahini może stanowić zarówno dodatek do wielu potraw, jak…Jakub Wiącekponad miesiąc temu Więcej
Sezam – właściwości lecznicze. Jak jeść sezam? Sezam to surowiec znany praktycznie każdemu. Często spotykany jest na…Paulina Chrzanponad miesiąc temu Więcej
Czarny sezam – właściwości. Czarny sezam a czarnuszka Kuchnia Dalekiego Wschodu charakteryzuje się wyrazistością, bogactwem smaku i aromatu…Martyna Jarosponad miesiąc temu Więcej
Sezam – rodzaje, właściwości, zastosowanie, przepisy Wszyscy zapewne znają sezam, a szczególnie popularne sezamki – słodki,…Marta Gzylponad miesiąc temu Więcej
Pasta sezamowa tahini Pasta sezamowa (tahini, tahina, masło sezamowe) to produkt często obecny...Kozak Nataliaponad miesiąc temu Więcej