Masło migdałowe – właściwości, przepisy. Jak zrobić masło migdałowe? Migdały zaliczane są do najzdrowszych orzechów na świecie, ponieważ cechuje... Martyna Jaros ponad miesiąc temu Więcej
Migdały – właściwości, na zgagę, w ciąży. Czy migdały są zdrowe? Migdały są jednym z najzdrowszych produktów żywnościowych świata. Dziś o… Katarzyna Urbańska ponad miesiąc temu Więcej
Migdały podnoszą poziom cholesterolu HDL (najnowsze badania) W czasopiśmie “The Jurnal of Nutrition” opublikowano badania, które wykazują... BonaVita ponad miesiąc temu Więcej
Klasyczna owsianka Śniadanie to najważniejszy posiłek w ciągu dnia. Jego zadaniem jest... Katarzyna Grochalska ponad miesiąc temu Więcej
Napoje bezlaktozowe – napój kokosowy, migdałowy, ryżowy, orkiszowy Napoje bezlaktozowe bazujące na orzechach, zbożach lub strączkach, stanowią dobrą… Martyna Jaros ponad miesiąc temu Więcej
Migdały ziemne chufa, czyli właściwości i zastosowanie orzechów tygrysich Wywodzące się ze starożytnego Egiptu, słodkie w smaku orzechy tygrysie… Martyna Jaros ponad miesiąc temu Więcej
Mleko migdałowe – właściwości, wartości odżywcze, przepis oraz porównanie z mlekiem krowim Mleko migdałowe największym zainteresowaniem cieszy się wśród wegetarian oraz osób... Martyna Jaros ponad miesiąc temu Więcej
Olejek ze słodkich migdałów – skład oraz zastosowanie w kuchni oraz kosmetyce Podobnie jak surowiec, z którego powstał, olej ze słodkich migdałów… Martyna Jaros ponad miesiąc temu Więcej
Sałatka owocowa z mleczkiem kokosowym i migdałami Sałatkami owocowymi możemy cieszyć również zimą. Wystarczy dobrać odpowiednie do… Kozak Natalia ponad miesiąc temu Więcej
Migdały Migdały są zaliczane do tzw. „tree nuts”, czyli orzechów drzewnych.... BonaVita ponad miesiąc temu Więcej