Soja – właściwości, wartości odżywcze, zastosowanie i szkodliwość Przekonaj się, jakie bogactwa kryje w sobie soja! Karolina Kowalska ponad miesiąc temu Więcej
Natto – właściwości i zastosowanie sfermentowanej soi Natto, czyli sfermentowana soja to danie podawane na co dzień… Anna Mielczarek ponad miesiąc temu Więcej
Być kobietą – dieta dostosowana do potrzeb kobiety Płeć jest niezwykle ważnym czynnikiem warunkującym specyfikę naszej diety. Dowiedz… Justyna Maciejewska ponad miesiąc temu Więcej
Fitoestrogeny. Działanie i występowanie roślinnych hormonów Fitoestrogeny są hormonami naturalnie występującymi w roślinach. Pełnią funkcje przeciwutleniające,… Aleksandra Musiał ponad miesiąc temu Więcej
Przepisy kuchni wegańskiej. Zdrowo, smacznie, kolorowo Dieta wegańska wymaga wielu wyrzeczeń, ale również otwiera się na… Magdalena Wilk ponad miesiąc temu Więcej