Suszone czy świeże owoce – co lepsze? Czy suszone śliwki mają takie same wartości odżywcze, co świeże?… Sonia Walla ponad miesiąc temu Więcej
Siarczyny – źródła, wpływ na zdrowie Od dawien dawna właściwości konserwujące i przeciwutleniające siarczynów wykorzystywano zarówno… Dominika Guzik ponad miesiąc temu Więcej
Sorbinian potasu – źródła, szkodliwość Brak czasu na codzienne przygotowywanie żywności oraz postęp technologiczny sprawił,… Dominika Guzik ponad miesiąc temu Więcej
Warzywa i owoce suszone – produkcja, zalety i wady Jedną z metod utrwalenia jarzyn i słodkich plonów jest suszenie.… Martyna Jaros ponad miesiąc temu Więcej
Na długie wyprawy wakacyjne zabierz ze sobą suszone owoce! Wakacje to czas urlopów i odpoczynku. Jednak niektórzy wolą wakacje… BonaVita ponad miesiąc temu Więcej