morwa

Morwa biała – właściwości, zastosowanie. Herbata i sok z morwy białej

Ewa Świndryk ponad miesiąc temu

Drzewa morwy tradycyjnie uprawiane są głównie w Azji i Ameryce Północnej, jako źródło pożywienia dla jedwabnika morwowego. Okazuje się, że owoce morwy charakteryzujące się słodkim smakiem, imponującą zawartością składników odżywczych oraz licznymi korzyściami zdrowotnymi zyskują coraz większe zainteresowanie na całym świecie!

Odchudzasz się? Nie zapomnij o białej morwie!

Bonavita.pl ponad miesiąc temu

Biała morwa jest rośliną pochodzącą z Chin. Naukowcy z Włoch udowodnili jej właściwości przyspieszające redukcję tkanki tłuszczowej, także z okolic ud i talii!

Surowce roślinne wspomagające leczenie nowotworów

Aleksandra Musiał ponad miesiąc temu

Nowotwór to bardzo poważna choroba. Ciężka, długa droga leczenia, wiąże się z wieloma dolegliwościami i niekorzystnym wpływem leczenia na organizm człowieka, które oprócz komórek nowotworowych, niszczy też zdrowe.