Morszczyn pęcherzykowaty – właściwości, zastosowanie, suplementacja Morszczyn pęcherzykowaty to mniej „sławny” na rynku suplementów diety glon.… Sonia Walla ponad miesiąc temu Więcej
Kalettes – pochodzenie, właściwości i zastosowanie nowego warzywa Wydawać by się mogło, że natura obdarowała nas całkiem pokaźną… Sonia Walla ponad miesiąc temu Więcej
Algi – najlepsze źródło “zielonej krwi” “Zielona krew” to nic innego jak cenny dla organizmu chlorofil.… BonaVita ponad miesiąc temu Więcej
Trawa pszeniczna – hodowla, właściwości oraz dostępne formy produktu Poznaj kolejny super food – właściwości trawy pszenicznej. Odżywcza roślina,… Paulina Żurek ponad miesiąc temu Więcej
Chlorella – skład, działanie, stosowanie, przepis Zielony skarb wód – chlorella zawiera więcej witaminy B12 niż… Anna Mielczarek ponad miesiąc temu Więcej
Płynny chlorofil. Właściwości, występowanie, preparaty i skutki uboczne Chlorofil jest niezbędny dla roślin i jak się okazuje bardzo… Joanna Rojkowicz ponad miesiąc temu Więcej
Barwniki spożywcze, czyli co sprawia, że jedzenie bardziej smakuje i lepiej wygląda Każdego dnia robiąc zakupy, wybieramy produkty, które przykuwają czymś nasz… Klaudia Niemira ponad miesiąc temu Więcej