Opinie

  1. Ledeburyt?

  2. Podczas rozpuszczania drożdży temperatura mleka/wody od 70 do max 90 stopni C …. nigdy wrzątek !!!!!

  3. Co pani wygaduje zalać wrzątkiem… wszystkie witaminy i wszystko co w nich cenne zabijamy dożdrze w niewielkich ilościach spożywane na surowo nic złego nie robią w organizmnie wiec przeciwnie odbudowywują mirkoflore w jelitach przez trawienie cukrów co przkłada sie na brak raka bo cukier jest głownym pokarmemem mutujących komurek spozywane na surowo dostarczją wszystkich niezbdnych witamin z grupy B !

    1. Koniecznie zalać gotującym nie będzie wtedy wzdęć i innych złych dolegliwości nie zagrzybi się organizm

  4. Ile drozdzy trzeba na szklankę?

    1. jedna mała łyzeczke i zalc gotowanym mlekiem

  5. Zapobiegają prostacie u mężczyzn? Serio???

  6. Przed gotowaniem wypłucz kaszę gryczaną i ważne jest by ją namoczyć przez noc . Gotować na malutkim ogniu , wtedy nie straci tości . Najważniejsze wydobycie z niej krzemu w ten sposób .

  7. nie można:
    pić w czasie posiłku
    1h. po posiłku.
    gotować kaszy,należy ją płukać zachowując enzymy.

    1. Facet, co, czego nie mozna????

      1. chyba mu chodziło że nie można pić w trakcie posiłku, to w sumie racja. ale żeby kasze na surowo jeść 😀

Napisz swoją opinię

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *