Komosa ryżowa (quinoa) – właściwości, cena. Przepisy z komosy ryżowej Komosa ryżowa jest uprawiana od ponad 5000 lat i należy…Małgorzata Mlekoponad miesiąc temu Więcej
Jagody goji – działanie, dawkowanie, opinie. Jak jeść jagody goji? Owoce goji, których właściwości prozdrowotne znane są od tysięcy lat,…Ewa Świndrykponad miesiąc temu Więcej
Spirulina – działanie, zastosowanie, tabletki, proszek, dawkowanie Spirulina to naturalna alga hodowana w wodach słonych i słodkich.…Weronika Knapczykponad miesiąc temu Więcej
Nasiona konopi (siemię konopne) – wartości odżywcze, właściwości, zastosowanie, cena Stają się coraz bardziej popularne mimo toczących się wokół nich…Marta Gzylponad miesiąc temu Więcej
Migdały ziemne chufa, czyli właściwości i zastosowanie orzechów tygrysich Wywodzące się ze starożytnego Egiptu, słodkie w smaku orzechy tygrysie…Martyna Jarosponad miesiąc temu Więcej
Zdrowe produkty nie dla wszystkich bezpieczne „Nie wszystko złoto, co się świeci” i… nie wszystko zdrowe,…Sonia Wallaponad miesiąc temu Więcej
Korzeń maca – działanie, skład i zastosowanie Pochodzący z peruwiańskich Andów korzeń rośliny maca, nie bez powodu…Martyna Jarosponad miesiąc temu Więcej
Trawa pszeniczna – hodowla, właściwości oraz dostępne formy produktu Poznaj kolejny super food – właściwości trawy pszenicznej. Odżywcza roślina,…Paulina Żurekponad miesiąc temu Więcej
Lucuma – właściwości, skład oraz zastosowanie naturalnego słodzika Jednym z mniej znanych, a równie godnych uwagi naturalnych słodzików…Sonia Wallaponad miesiąc temu Więcej
Żurawina nie tylko świetnie smakuje, ale także chroni przed chorobami! Żurawina to nasz polski superfoods. Nic dziwnego, że zyskała takie…BonaVitaponad miesiąc temu Więcej