Jagoda kamczacka – odmiany, właściwości, przetwory. Nalewka z jagody kamczackiej Jagoda kamczacka jest bogatym źródłem polifenoli oraz witaminy C. W… Monika Kubiś dietetyk kliniczny ponad miesiąc temu Więcej
Liść i owoc borówki czernicy – właściwości, zastosowanie Borówkę czernicę w sezonie (od czerwca do września) bez trudu… Paulina Grupa ponad miesiąc temu Więcej
Aronia – właściwości, syrop, przepisy. Co zrobić z aronii? Aronia to często niedoceniana roślina, przez niektórych nazywana „super owocem”.... Paulina Chrzan ponad miesiąc temu Więcej
Borówka amerykańska – wpływ na zdrowie i prewencję chorób Prozdrowotne właściwości owoców borówki znane są już od tysięcy lat.… Ewa Świndryk ponad miesiąc temu Więcej
Owoce jagodowe i ich wpływ na zdrowie. Różnice pomiędzy borówką amerykańską a jagodą Owoce jagodowe – uwielbiane przez małych i dużych. Jakie korzyści… Małgorzata Mleko ponad miesiąc temu Więcej
Kuchnia norweska – charakterystyka, tradycyjne dania, przepisy Kraje dalekiej północy charakteryzują się klimatem niezwykle ciężkim dla uprawy… BonaVita ponad miesiąc temu Więcej
10 najlepszych dodatków do porannej owsianki lub musli Przedstawiamy Wam najlepszy sposób na pożywne śniadanie. Owsianka, którą z… BonaVita ponad miesiąc temu Więcej
Owoce jagodowe – właściwości i zastosowanie Borówki, poziomki, jagody, jeżyny czy maliny – któż z nas… Iwona Jędrzejczyk ponad miesiąc temu Więcej
Przepisy z jagodami acai w roli głównej Acai na rynku spożywczym robią furorę. Jagody te skrywają w… Aleksandra Musiał ponad miesiąc temu Więcej
Aronia. Posiada wiele właściwości leczniczych i jest bogatym źródłem witamin Jeden z najmniej docenianych owoców. Jest bogactwem witamin i właściwości… Aleksandra Musiał ponad miesiąc temu Więcej