Jesteś na:

mrożonki

Mrożenie – co można a czego nie można mrozić

Sonia Walla ponad miesiąc temu

Jakich produktów nie powinno się mrozić?

„Dieta dla leniwych” – czyli maksimum efektów i minimum wysiłku

Sonia Walla ponad miesiąc temu

Zdrowe odżywianie nie koniecznie musi wiązać się z godzinami spędzonymi w kuchni i dniami planowania posiłków. Wystarczy bowiem kilka sprytnych rozwiązań, by nawet rasowy leniuch mógł prowadzić całkiem zdrową dietę!

W proszku, w tabletkach, mrożone, liofilizowane – które jagody acai wybrać?

Karolina Kowalska ponad miesiąc temu

Świeżych owoców w Polsce niestety nie dostaniem, ale za to na rynku pojawiają się inne formy tych zdrowych owoców. Które z nich są najlepsze?

6 najlepszych sposobów na zdrowe owoce i warzywa

Bonavita.pl ponad miesiąc temu

Cieszmy się smakiem ulubionych owoców i warzyw przez cały rok! Przedstawiamy 6 najlepszych sposobów na ich obróbkę, które zachowują ich bogactwo witamin na dłużej.

Proste i praktyczne przekąski dla zapracowanych

Dominika Jurkowska ponad miesiąc temu

Nawet, gdy nie masz czasu, a w pracy wszystko miało być na wczoraj, nie zapominaj o zdrowym odżywianiu! Oto parę pomysłów, które pomogą Ci wszystko pogodzić.

Niekonwencjonalne metody obróbki, przygotowania i przechowywania produktów

Weronika Jarmużek ponad miesiąc temu

Czy wiesz jak dalece posunęła się technologia w zakresie obróbki, przechowywania i przygotowania żywności? Koniecznie zapoznaj się z najnowocześniejszymi metodami.

Niezawodne sposoby na przechowywanie żywności w lodówce i zamrażarce!

Aleksandra Musiał ponad miesiąc temu

Jak przechowywać zakupioną żywność, aby dłużej zachowała świeżość i ładny wygląd? Jakie są zasady przechowywania artykułów spożywczych? Poznajmy parę cennych wskazówek.