Mąka z ciecierzycy – właściwości, cena, przepisy Kilka lat temu w sklepie dostępne były tylko mąki pszenne,… Agnieszka Bernatowicz, dietetyk ponad miesiąc temu Więcej
Aquafaba – działanie, przepisy. Jak przygotować aquafabę? Wraz z rozpowszechnieniem wszelkich diet eliminacyjnych wzrosła ilość i powszechność… Paulina Chrzan ponad miesiąc temu Więcej
Kiełki – jak i po co hodować własne kiełki Kiełkowanie nasion to bardzo intensywny proces, w którym ogromną aktywnością… Paulina Hetwer ponad miesiąc temu Więcej
Wzdęcia po roślinach strączkowych – jak ich uniknąć? Już od najdawniejszych czasów znano i chętnie spożywano rośliny strączkowe.… Dominika Guzik ponad miesiąc temu Więcej
Cukinia faszerowana kaszą jaglaną, ciecierzycą i serem ricotta Cukinia faszerowana kaszą jaglaną to propozycja na zdrowy, wegetariański obiad… Kozak Natalia ponad miesiąc temu Więcej
Pasta z czerwonej soczewicy, ciecierzycy i suszonych pomidorów Pasta z czerwonej soczewicy i ciecierzycy z dodatkiem suszonych pomidorów… Kozak Natalia ponad miesiąc temu Więcej
Ciecierzyca Ciecierzyca pospolita to jednoroczna roślina, należąca do bobowatych. Nie występuje... Kozak Natalia ponad miesiąc temu Więcej
Hummus – właściwości, wartości odżywcze i przepis Pasta z ciecierzycy z dodatkiem czosnku, soku z cytryny, oliwy… Iwona Jędrzejczyk ponad miesiąc temu Więcej
Poznaj najlepsze źródła wartościowego białka Białko, jak z pewnością każdy już dobrze wie, jest podstawowym… BonaVita ponad miesiąc temu Więcej
Kuchnia indyjska – charakterystyka, tradycje i przepisy Przyprawy indyjskie, były i są jednym z najpopularniejszych produktów eksportowych… Aleksandra Musiał ponad miesiąc temu Więcej