Kategorie Skocz do
Skocz do:
- Dieta dla dzieci
- Dieta dla osób starszych
- Dieta dla sportowców
- Dieta w ciąży
- Dieta wegańska
- Dieta wegetariańska
- Diety bezglutenowe
- Diety dla alergików
- Diety i odchudzanie
- Diety ketogeniczne
- Diety lecznicze
- Diety na anoreksję
- Diety na chorobę nerek
- Diety na chorobę wątroby
- Diety na cukrzycę
- Diety na gorączkę
- Diety na raka
- Diety na różne pory roku
- Diety na wysoki cholesterol
- Diety na złamania
- Diety oczyszczające
- Diety odchudzające
- Diety proteinowe
- Diety pudełkowe i catering dietetyczny
- Diety redukcyjne
- Diety zupowe
- Efekt jo-jo
- Odżywianie
- Psychologia
- Sport
- Suplementy diety
- Szybkie diety
- Zdrowie
Opinie
Napisz swoją opinię
Twoja opinia jest ważna. Zarówno dla nas jak i innych osób korzystających z naszego serwisu.
Danie wyglada apetycznie. Ale…poza tym ze jest ostre…gdzie pieprz cayenne mozna zastapic zwyklym i bedzie to samo- jest bez wyrazu i e ogole nie komponuje sie z ryzem. To tj sphagetti zjesc z ryzem a nir makaronem. Moim zdaniem nie ma rewelacji. Szkoda
pierdzielisz glupoty
O gustach się nie dyskutuje. Nie podałam konkretnie jaką ilość pieprzu Cayenne ma Pani dodać, dlatego stwierdzenie, że potrawa jest za ostra nie jest na miejscu. Pozdrawiam
nie zwracaj uwagi na pierdzielenie głupot przez jakiś debili
nie smaży się na oliwie z oliwek…
Nie krytykuje się innych nie posiadając podstawowej wiedzy… oliwy z oliwek (rafinowanej) oczywiście używa się do smażenia, gdyż jej temperatura dymienia to 220 stopni C.
Moim zdaniem rewelacja 🙂 Czekam na więcej tak pysznych przepisów 🙂
Bardzo fajne i proste w przygotowaniu, takie jak lubię.
Super danie. I jak najbardziej pasuje do ryżu. A oliwa z oliwek jest jak najbardziej do smażenia. Mieszkam w kraju gdzie przede wszystkim na oliwie z oliwek virgen extra się smaży. Wiec jeśli nie macie pojęcia to nie krytykujcie. A jeśli przepis nie pasuje to go nie róbcie. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze nie raz tu zajrzę w po ciekawy pomysł na obiadek.
Super danie jutro zrobię 🙂 uwielbiam takie
Smacznego ! 😉
Wyszło świetnie 🙂 Trzeba kontrolowac ostrość i smakować .Zamiast pieprzu kayen dodałam przyprawę peperoncino od cioci z Włoch bo taka miałam w domu i wyszło dobrze 🙂 Smaczne danie.
Z taką przyprawą musiało być idealne 😉
Było pyszne, co prawda dusząc wszystko trochę mi się rozwodniło, ale wodę odsączyłam i było super! 😉
Wyszlo pysznie! Dziekuje i pozdrawiam:)
Ile ma kalorii jedna porcja
Pyszne danie, nie uzywam pieprzu cayene wiec zastapilam go czarnym pieprzem cytrynowym i ulubione ziola jak lubczyk i szczypiorek (na koncu). Ja tez smaze na oliwie z oliwek , mieszkalam 18 lat we Wloszech i tam ten olej uzywa sie do smazenia .