Opinie

  1. Ilu watową jest najlepiej kupić? 🙂

  2. Czy można gotować sous vide w powietrzu np piekarnik – wyrób w worku próżniowy. M

  3. Woreczek z mięsem wkłada się do wody podgrzanej,czy zimnej?proszę o odpowiedź

    1. podgrzanej

  4. Dlaczego nie można jeść na ciepło?

  5. Autor powiedział co nie wiedział? Delikatna wieprzowina: 45 minut–8 godzin, temperatura 52-68 stopni.
    Czyli wiemy, że nic nie wiemy.
    Jak tak radzić, to lepiej nic nie radzić.
    Polędwiczki wieprzowe wstawiam na półtorej godziny , temp 65-68 stopni tak konkretnie podają inni .

    1. Tutaj jest dokładna tabela czasu i temperatur https://gotowaniesousvide.com/

      1. tabela pod linkiem też nic nie mówi .

    2. Wczorajsza polędwiczka również siedziała półtorej w 66 – wyszła idealnie. Jak długo można przechowywać taką polędwiczkę w nieotwieranym worku? Macie jakieś doświadczenie w tej kwestii? Co z rybami, warzywami?

Napisz swoją opinię

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *