Jesteś na:
warsztaty kulinarne

Zdrowy Obiad

Wróć do kalendarza
Informacje
Kiedy:
19 maja 2016
18:00
Czas zakończenia:
21:00
Gdzie:
Akademia Kulinarna Whirlpool
ul. Konstantego Damrota 33b
Wrocław, dolnośląskie, Polska
Strona www:
http://akademiakulinarnawhirlpool.pl/warsztaty/wroclaw/dla-kazdego/zdrowy-obiad https://www.facebook.com/events/162348730813067/
Organizatorzy:
Akademia Kulinarna Whirlpool Tel.: 508 631 072 E-mail: [email protected] www: http://akademiakulinarnawhirlpool.pl/
Zapisy
na stronie organizatora
cena: 200.00 zł
termin: 19.05.2016

Wszyscy mówimy o zdrowiu, staramy się o nie dbać, ale efekty bywają różnie. Na szczęście właśnie trafia się okazja, by dowiedzieć się, jak przyrządzić pyszny i zdrowy posiłek!

 

Te warsztaty kulinarne nauczą was przygotowywania dań, które są nie tylko niezwykle smaczne, ale również zdrowe. Warto wiedzieć, jak ugotować delikatnego dorsza w maśle lub zrobić risotto z wędzonym pstrągiem. Nasze organizmy jeszcze nam za to podziękują!

 

Zapraszamy na kurs kulinarny do Akademii Kulinarnej Whirlpool, gdzie odkryjecie naprawdę zdrowe dania!

 

Menu:

Gotowany dorsz w maśle, podany na mieszance słonecznika i soczewicy z sosem winnym

Sałatka z polędwicą z tuńczyka

Risotto z wędzonym pstrągiem

Gotowane jabłko w cydrze podane ze słodkim musem z kefiru!

 

Arkadiusz Dziakowski

Gotowanie to nie sposób na życie, ale pasja, która wciąga jak nałóg. Ciągle jestem głodny nowych wyzwań, pomysłów oraz poszukiwania nowych smaków. Kocham to, co robię, kocham gotować z sercem, bo serce oddałem gotowaniu. Gotuję od ponad 15 lat, gotowałem za granicą oraz we wrocławskich hotelach i dobrych restauracjach. 

Jestem laureatem wielu konkursów kulinarnych Ogólnopolskich (Primerba Cup, Morning Food For Tomorrow 2014, Gotowanie z zastosowaniem nowoczesnych technik kulinarnych, Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś) jak i Międzynarodowych (Trendy Chef).

Uwielbiam kuchnię dolnośląską jak i nowoczesną kuchnię polską. Gotuję po to żeby żyć, zawsze chętnie dzielę się wiedzą i nowymi pomysłami kulinarnymi. Proste gotowanie to zdrowe gotowanie. Proste pomysły to dobre pomysły. Życzę smacznego, Arek.

Redaktorzy:
Dodano: 15 marca 2016
Data aktualizacji: 15 marca 2016
Zgłoś zmiany, edytuj wydarzenie:

Ocena

Aby móc wystawić ocenę

Wydarzenie nie zostało jeszcze ocenione.