Jesteś na:
warsztaty kulinarne

Zdrowe drugie śniadania do pracy

Wróć do kalendarza
Informacje
Kiedy:
18 września 2017
17:00
Czas zakończenia:
21:00
Gdzie:
Przystanek11
Paderewskiego 11
Zabrze, śląskie, Polska
Organizatorzy:
Przystanek11
Zapisy
na stronie organizatora
cena: 160.00 zł

Znudziły Ci się kanapki jedzone codzienne w pracy? Nie masz pomysłu jak urozmaicić swoje śniadania, a jednocześnie jeść zdrowo? Zapraszamy na warsztaty, gdzie nauczysz się jak szybko przygotować zdrowy i pyszny lunch do pracy! Przygotujemy smakowite sałatki, bogato nadziewane bajgle, kolorowe wrapy z hummusem czy słodkie od gruszek muffinki! Przyjdź, gotuj z nami, a Twoje drugie śniadanie już nigdy nie będzie nudne!

Prowadząca to : Magda Cielenga-Wiaterek - prowadzi wegetariańskiego bloga pod nieco prześmiewcza nazwą Zielenina. Autorka książek „Zielenina na talerzu – wegetariańsko, sezonowo, lokalnie” , „Zielenina bez glutenu”. Wegetarianka od wielu lat, zaangażowana w propagowanie ekologicznego i zdrowego trybu życia, a także ochronę praw zwierząt.

Współpracuje z fundacjami Wiemy, co jemy oraz Zdrowy Przedszkolak. Ma stałą rubrykę w magazynie Vege. Redaktor naczelna magazynu śląskich blogerów magazynmaszkety

Od wielu lat prowadzi warsztaty kulinarne dla dzieci i dorosłych..

MENU

1. Bajgle z pastą ze słonecznika, pieczonym burakiem i dodatkami

2. Wrapy z hummusem i pieczoną marchwią oraz dodatkami

3. Sałatka z zielonej soczewicy z jarmużem, pieczoną dynią i jabłkowym sosem.

4. Batoniki zbożowe bez cukru i pieczenia.

5. Muffinki z gruszkami i kardamonem.

Termin 18.09.2017

Godzina 17.00

Czas trwania 4 h

Miejsce warsztatów Zabrze ul. Paderewskiego 11

Koszt 160 zł/osoba

ZAPISY

Poprzez przycisk \"Znajdź bilety\" lub na adres mailowy: [email protected] Następnie Organizator potwierdzi rezerwację wysyłając maila zwrotnego wraz z szczegółowymi informacjami potrzebnymi do dokonania płatności. Po wykonaniu tej czynności następuje wstępna rezerwacja miejsca, która jest ważna przez okres 3 dni. W tym czasie należy dokonać przelewu za udział w warsztacie kulinarnym. Brak wpłaty w tym terminie oznacza, że uczestnik zrezygnował z udziału w warsztatach kulinarnych oraz traktuje wstępną rezerwację jako niebyłą. Tym samym upoważnia Organizatora do wykreślenia go z listy uczestników warsztatów. O uczestnictwie w warsztatach kulinarnych decyduje kolejność zgłoszeń i wpłat. Ilość miejsc ograniczona.

Redaktorzy:
Dodano: 13 września 2017
Data aktualizacji: 13 września 2017
Zgłoś zmiany, edytuj wydarzenie:

Ocena

Aby móc wystawić ocenę

Wydarzenie nie zostało jeszcze ocenione.

Wydarzenia - Zabrze

18.11.2017, Tarnowskie Góry szkolenie
18.11.2017, Katowice konferencja
25.11.2017, Katowice konferencja