Jesteś na:
warsztaty kulinarne

Walentynkowa kuchnia dla dwojga - wyjątkowe warsztaty kulinarne

Wróć do kalendarza

Walentynkowa kuchnia dla dwojga - wyjątkowe warsztaty kulinarne Z okazji Walentynek przygotowaliśmy specjalną ofertę dla par (cena 259 zł za parę). Tym razem w naszym Studio będziecie mogli razem z bliską Waszemu sercu osobą przygotować romantyczną i nietuzinkową kolację. Staranny dobór dań i składników gwarantuje, że Święto Zakochanych 2016 będzie wyjątkowe.

Informacje
Kiedy:
12 lutego 2016
17:30
Gdzie:
Akademia Kulinarna Studio A
Toruń, kujawsko-pomorskie, Polska
Strona www:
https://www.facebook.com/events/784225988350623/
Organizatorzy:
Akademia Kulinarna Studio A
Zapisy:
brak, bez rezerwacji

Walentynkowa kuchnia dla dwojga - wyjątkowe warsztaty kulinarne

Z okazji Walentynek przygotowaliśmy specjalną ofertę dla par (cena 259 zł za parę). Tym razem w naszym Studio będziecie mogli razem z bliską Waszemu sercu osobą przygotować romantyczną i nietuzinkową kolację. Staranny dobór dań i składników gwarantuje, że Święto Zakochanych 2016 będzie wyjątkowe. Poprowadzi Was Chef Patryk Młynarczyk, z którym przygotujecie: - bakłażan po liońsku, czyli duszony bakłażan w pomidorach i selerze naciowym w winnym aromacie, - krewetki tygrysie z masłem czosnkowym i pomidorami, - opiekanego łososia w towarzystwie szpinakowego ravioli, z soczewicą i małżami w sosie estragonowym, - trufle z białej czekolady podane z migdałowcem i truskawką. A do tego degustacja specjalnie dobranego wina. L'amour est tout ce qu'il faut!

Zapisy już trwają na stronie: akademia.cooking/shop

Data: 12 lutego 2016 r. (piątek), godzina: 17:30 Czas trwania: ok. 4 godzin Cena: 259 zł (cena za parę)

Warsztaty poprowadzi PATRYK MŁYNACZYK: Szef Kuchni w restauracji „Dolce Vita” w Bydgoszczy. Miłośnik kuchni włoskiej i polskiej. Swoje doświadczenie zdobywał u boku szefów kuchni z Italii w renomowanych restauracjach: „PerMare” w 5* Marine Hotel w Kołobrzegu i „Mare e Monti” w 4* Grand Nosalowy Dwór w Zakopanem. Specjalizuje się w kuchni molekularnej, której uczył się od prekursora tej sztuki w Polsce Jean Bos’a. Poznanie kuchni molekularnej pozwoliło mu na poszerzenie swojej wiedzy na temat technik gotowania i sposobów przygotowywania dań. Gotowanie jest jego pasją a motto, które towarzyszy mu w pracy to: Cooking is Fun :-)

Dodano: 15 stycznia 2016
Data aktualizacji: 15 stycznia 2016
Zgłoś zmiany, edytuj wydarzenie:

Ocena

Aby móc wystawić ocenę

Wydarzenie nie zostało jeszcze ocenione.