Jesteś na:
warsztaty kulinarne

Bezglutenowe menu na cały dzień

Wróć do kalendarza
Informacje
Kiedy:
13 lutego 2018
17:00
Czas zakończenia:
21:00
Gdzie:
Przystanek11
Paderewskiego 11
Zabrze, śląskie, Polska
Strona www:
http://przystanek11.pl/main/warsztat_register/bezglutenowe-menu-na-caly-dzie
Organizatorzy:
Przystanek11
Zapisy
na stronie organizatora
cena: 160.00 zł

Podczas warsztatów przygotujemy menu na cały dzień. Zajmiemy się daniami, które w bezglutenowej odsłonie są na pozór trudne do zrobienia, ale tak na prawdę wystarczy kilka tricków i efekt końcowy okazuje się wielkim sukcesem. Wspólnie upieczemy chleb, zrobimy gofry, ulepimy pierogi. Wszystkie składniki na warsztatach będą bezglutenowe- certyfikowane, więc będzie bezpiecznie dla alergików.

Menu:

-śniadanie: chleb \"jak prawdziwy\" z chrupiącą skórką, dwie pasty do pieczywa, sami zrobimy masło

-drugie śniadanie: wytrawne bezglutenowe gofry

-obiad: pierogi z farszem mięsnym i wegetariańskim

-deser: pączki bezglutenowe

-kolacja: pizza gryczana z kozim serem i burakami

Zajęcia poprowadzi dla Was Karolina Żmijewska - autorka bloga #kuchniabezglutenowaloli . Ekspert z zakresu przyrządzania posiłków bez glutenu. Ponadto absolwentka Akademii Kulinarnej w Bangkoku, pisze bloga tajlandiaodkuchni, pasjonatka kuchni Słowian, trenerka kulinarna. Zwiedza świat przez pryzmat kulinarnych okularów, a z każdego zakątka przywozi przepisy i inspiracje.

Termin 13.02.2018

Godzina 17.00

Czas trwania 3-4 h

Miejsce warsztatów Zabrze ul. Paderewskiego 11

Koszt 160 zł/osoba

ZAPISY

Poprzez przycisk \"Znajdź bilety\" lub na adres mailowy: [email protected] Następnie Organizator potwierdzi rezerwację wysyłając maila zwrotnego wraz z szczegółowymi informacjami potrzebnymi do dokonania płatności. Po wykonaniu tej czynności następuje wstępna rezerwacja miejsca, która jest ważna przez okres 3 dni. W tym czasie należy dokonać przelewu za udział w warsztacie kulinarnym. Brak wpłaty w tym terminie oznacza, że uczestnik zrezygnował z udziału w warsztatach kulinarnych oraz traktuje wstępną rezerwację jako niebyłą. Tym samym upoważnia Organizatora do wykreślenia go z listy uczestników warsztatów. O uczestnictwie w warsztatach kulinarnych decyduje kolejność zgłoszeń i wpłat. Ilość miejsc ograniczona.

Redaktorzy:
Dodano: 2 lutego 2018
Data aktualizacji: 2 lutego 2018
Zgłoś zmiany, edytuj wydarzenie:

Ocena

Aby móc wystawić ocenę

Wydarzenie nie zostało jeszcze ocenione.

Wydarzenia - Zabrze

24.02.2018, Katowice konferencja