Jesteś na:
warsztaty kulinarne

ABC kaszy: quinoa, jaglana, pęczak, gryczana

Wróć do kalendarza
Informacje
Kiedy:
14 stycznia 2016
18:30
Gdzie:
Cook Up
ul. Żeromskiego 17c
Warszawa, mazowieckie, Polska
Strona www:
https://www.facebook.com/events/1065353436828426
Organizatorzy:
Cook Up
Zapisy:
brak, bez rezerwacji

Zapraszamy na warsztaty z kaszą w roli głównej. Na zajęciach poznacie różnego rodzaju kasze dostępne na polskim rynku. Prowadzący - Tomek Królikowski, szef kuchni restauracji Słony - zapozna Was z wartościami odżywczymi kasz, podziałem ze względu na pochodzenie i oczywiście różnymi metodami jej przygotowania.

W programie: - koktajl z kaszy quinoa, buraka, jabłka i jarmużu z dodatkiem malin - czerwone pęczotto z pieczonym burakiem, jarmużem, marynowanym kozim serem, karmelizowanymi nerkowcami i mizuną - burgery gryczane z tofu i pikantną salsą z papryki - wegańskie ciasteczka jaglane z orzeszkami pekan

Cena: 280 zł/os.;  Czas trwania: ok. 3-4 godz

Dodano: 10 grudnia 2015
Data aktualizacji: 10 grudnia 2015
Zgłoś zmiany, edytuj wydarzenie:

Ocena

Aby móc wystawić ocenę

Wydarzenie nie zostało jeszcze ocenione.