Jesteś na:
warsztaty kulinarne

ABC kaszy: quinoa, jaglana, pęczak, gryczana

Wróć do kalendarza
Informacje
Kiedy:
14 stycznia 2016
18:30
Gdzie:
Cook Up
ul. Żeromskiego 17c
Warszawa, mazowieckie, Polska
Strona www:
https://www.facebook.com/events/1065353436828426
Organizatorzy:
Cook Up
Zapisy:
brak, bez rezerwacji

Zapraszamy na warsztaty z kaszą w roli głównej. Na zajęciach poznacie różnego rodzaju kasze dostępne na polskim rynku. Prowadzący - Tomek Królikowski, szef kuchni restauracji Słony - zapozna Was z wartościami odżywczymi kasz, podziałem ze względu na pochodzenie i oczywiście różnymi metodami jej przygotowania.

W programie: - koktajl z kaszy quinoa, buraka, jabłka i jarmużu z dodatkiem malin - czerwone pęczotto z pieczonym burakiem, jarmużem, marynowanym kozim serem, karmelizowanymi nerkowcami i mizuną - burgery gryczane z tofu i pikantną salsą z papryki - wegańskie ciasteczka jaglane z orzeszkami pekan

Cena: 280 zł/os.;  Czas trwania: ok. 3-4 godz

Dodano: 10 grudnia 2015
Data aktualizacji: 10 grudnia 2015
Zgłoś zmiany, edytuj wydarzenie:

Ocena

Aby móc wystawić ocenę

Wydarzenie nie zostało jeszcze ocenione.

Wydarzenia - Warszawa

27.05.2017, Ursus, Warszawa, Poland inne wydarzenie
27.05.2017, Warszawa szkolenie
10.06.2017, Rajszew szkolenie
11.06.2017, Warszawa szkolenie
18.06.2017, Warszawa szkolenie
01.07.2017, Warszawa, Włochy szkolenie
22.07.2017, Warszawa szkolenie
12.08.2017, Włochy, Warszawa inne wydarzenie