Opinie

  1. GMO to trucizna większa od tej ich chemii.

  2. Mi żywność genetycznie modyfikowana szkodzi – i to bardzo. Mam pewien, nie do końca zdiagnozowany, rodzaj przypadłości autoimmunologicznej (reumatycznej) i zawsze po zjedzeniu np. jakiegoś genetycznie zmodyfikowanego pomidora, ziemniaka czy czegokolwiek, co zawiera np. mąkę ze zmodyfikowanej kukurydzy, przez kilka-kilkanaście godzin czuję się KOSZMARNIE. Stan ten można przyrównać np. do objawów prawdziwej wirusowej grypy, która pojawia się kilka minut po zjedzeniu takiego syntetycznego tworu i która trwa kilka-kilkanaście godzin. Te same objawy wyczerpania, nudności i bardzo złe samopoczucie, tylko razy 10 – koszmar. Mam tak od ponad 20 lat i bardzo wiele lat zajęło mi przypisanie tych objawów spożywaniu genetycznie zmodyfikowanej żywności – około 12 lat. Swoją drogą, to skandal, żeby nikt nie zabronił jeszcze sprzedaży tej syntetycznej trucizny. Żeby człowiek musiał samemu, na własnym organizmie, przez wiele lat dochodzić do tego, że jest to szkodliwe i że trzeba się tego wystrzegać jak największej trucizny… Co oni tam w tym Ministerstwie Zdrowia robią…?! Bo na pewno nie testy na wpływ genetycznie modyfikowanej żywności na stan zdrowia osób z reumatyzmem….

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *